[acf field="pre_title"]
Glumica oseća kao da je sve razočarala i izneverila!

Sara Džesika Parker očajna zbog optužbi protiv Krisa Nota!

Medijski navodi i nove optužbe o seksualnim napadima koji se nižu na račun glumca Krisa Nota ostavile su bez reči i njegovu partnerku iz serije "Seks i grad", Saru Džesiku Parker, koja strahuje kako će sve to uticati na celu ekipu serije "And Just Like That".
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kako je otkrio izvor blizak Sari Džesiki Parker za „Us Weekly“, holivudskoj glumici cela priča je slomila srce i, iz nekog razloga, upravo se ona oseća kao da je sve razočarala i izneverila.

Uoči Božića „The Hollywood Reporter“ objavio je priče dveju žena, koje su pod pseudonimima Zoi i Lili optužile javno Nota da ih je seksualno zlostavljao. On je sve optužbe negirao, tvrdivši kako su ti odnosi bili sporazumni.

– Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo i ljuta je jer su ona, ali i svi ostali iz serije, dovedeni u ovu poziciju. Nije tu reč o novcu, već o onom što je Keri radila. Keri je uvek želela da pomogne drugim ženama, a sada su, dok je ona trebala na njih da pazi, žene otkrile da su bile povređene – otkriva izvor.

U novim nastavcima „Seksa i grada“, pod nazivom „And Just Like That“, Zverka je preminuo nakon što je doživeo srčani udar, a kako tvrdi izvor, Sara Džesika Parker smatra da su ove optužbe „još jedna smrt“.

Svoju ulogu Keri Bredšo i njene moći Sara Džesika Parker shvata jako ozbiljno, a s velikom moći dolazi i ogromna odgovornost, iako je ona i te kako svesna da sve ovo nema veze s njom, nego s njim, opet oseća da je sve izneverila – rekao je izvor.

Podsetimo, tri žene su ranije izjavile da ih je glumac seksualno napao u razdoblju između 2004. i 2015. godine, a Not je negirao sve optužbe i nazvao ih lažima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci