[acf field="pre_title"]
Tuga Vesne Radusinović velika je zbog smrti voljene osobe

VESNA RADUSINOVIĆ SKRHANA BOLOM, IZNENADNA SMRT!

Monty je u svetu važio kao izvrstan modni fotograf, sjajan i velikodušan čovek, uvek spreman da pomogne, a Radusinovićeva ga je smatrala prijateljem za ceo život. Od jednog među najboljima u svom poslu ona se oprostila emotivnom porukom na "Instagramu".
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tuga Vesna Radusinović ne jenjava. Spisateljica samo što je sahranila majku, ponovo se susrela sa neopisivim bolom zbog smrti voljene osobe. Naime, njen dobar prijatelj, čuveni fotograf Čeda Komljenović, poznatiji pod umetničkim nadimkom Monty Shadow, preminuo je u 83. godini u Milanu, a Vesna  je neutešna.

Monty je u svetu slovio kao izvrstan modni fotograf, sjajan i velikodušan čovek, uvek spreman da pomogne, a Radusinovićeva ga je smatrala prijateljem za ceo život. Od jednog među najboljima u svom poslu ona se oprostila emotivnom porukom na „Instagramu“.

– Zbogom mili moj Monty. Ovde reči prestaju i nestaju – napisala je ona ispod zajedničke slike sa pokojnim umetnikom fotografije, koji je iza sebe ostavio suprugu Audrey Tritto i ćerku Polonu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci