[acf field="pre_title"]
Central Dance Event i ove godine u Beogradu

Zagrevanje za Central Dance Event 2022 uz Seth-a Troxler-a, Âme live i Jimi-ja Jules-a !

U petak 10. decembra u Luci Beograd predvode Seth Troxler – jedan od trenutno najprepoznatljivijih figura elektronske muzike, Frank Wiedemann – kompozitor, kreativni pokretač i jedna polovina popularnog nemačkog elektronskog sastava Âme, koji će izvesti svoj live nastup i Jimi Jules – muzičar i jedan od visoko cenjenih andergraund di-džejeva. Lokalnu podršku pružiće im Kristijan Molnar – jedan od omiljenih regionalnih di-džejeva i Dakissa – junior haus scene i pobednik ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zagrevanje za novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 u petak 10. decembra u Luci Beograd predvodeDakissa– jedan od trenutno najprepoznatljivijih figura elektronske muzike, Frank Wiedemann – kompozitor, kreativni pokretač i jedna polovina popularnog nemačkog elektronskog sastava Âme, koji će izvesti svoj live nastup i Jimi Jules – muzičar i jedan od visoko cenjenih andergraund di-džejeva. Lokalnu podršku pružiće im Kristijan Molnar – jedan od omiljenih regionalnih di-džejeva i Dakissa – junior haus scene i pobednik ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja.

Seth Troxler

Seth Troxler – umetnost di-džejinga učio je od svog očuha, a kasnije radeći za pultom u legendarnoj prodavnici ploča Melodies & Memories u Detroitu. Sredinom 2000-tih, kao tinejdžer, preselio se u Berlin i krenuo sa istraživanjem novih horizonata, nakon što je debitovao u Panorama Baru sa samo 18 godina. To je bio početak njegove di-džej karijere. Svetsku slavu stekao prepoznatljivim eklektičnim selekcijama Čikago hausa, minimal tehna i opskurnih indi numera. Od strane Resident Advisora izglasan je za najboljeg di-džeja na svetu, dok je nekoliko puta krasio naslovnice Mixmaga.

Jimi Jules

Troxler je podjednako euforičan kada pušta muziku na podijumima za igru u nekim od najboljih svetskih noćnih klubova, kao što su Circo Loco, Fabric, Panorama bar, Output, De School, Nordstern, The Lux ili Blitz, kao i dok nastupa na najvećim festivalima, kao što su Glastonbury, Burning Man, Time Warp, Awakenings, Movement, Sonus, Sonar, Movement, Roskilde ili Sunwaves. Kao višestruki moderni umetnik radio je u muzičkim institucijama, vodio brojne izdavačke kuće i nastavio svoju solo izdavačku karijeru, uključujući i skorašnju saradnju sa The Martinez Brothers na Crosstown Rebels.

Âme je nemački elektronski sastav koji čine Kristian Beyer i Frank Wiedemann. Spojeni ljubavlju prema detroitskom tehnu i čikaškom hausu još 2003. godine ovaj tandem kreće u potpunu dominaciju na polju svetske elektronske muzičke scene. Dve godine kasnije u Berlinu, zajedno sa Dixon-om osnivaju izdavačku kuću Innervisions, jednu od najpriznatijih na elektronskoj sceni. Osim lejbla, predvode kultni Lost in A Moment serijal žurki, a vode i prodavnicu i distributersku kuću Temporary Secretary u Berlinu.
Ovaj dvojac publiku je osvojio pre 15 godina čuvenom numerom „Rej“ koja se našla u setu skoro svakog di-džeja. Âme su česti gosti najpopularnijih svetskih klubova kao što su Fabric, Berghain, Air, Trouw i mnogi drugi. Tokom skoro dve decenije rada stvorili su veoma svestran prilaz tek haus muzici. Spajanjem naočigled nespojivog, zajedno su uspeli da bez premca koketiraju i kreću se kroz kompletnu istoriju elektronske muzike, bez vezivanja za određene šablone i žanrove.

Âme

Bezbednosni protokol ulaska na Central Dance Event Warm Up žurku
U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, događaju će moći da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.
Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili testiranje brzim antigenskim testom, po promo ceni od 350 dinara, od četvrtka 9. decembra do petka 10. decembra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.

Central Dance Event 2022 lajnap
Central Dance Event Warm Up žurka je uvertira u deveto izdanje Central Dance Event novogodišnjeg maratona, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd. Lajnap novogodišnjeg maratona čini dvadeset izvođača – zvezde svetske elektronske scene: tehno heroina Amelie Lens, zaštitno lice modernog tek haus zvuka Hot Since 82, holandska zvezda Joris Vorn, balkanska ikona tehna Umek i tek haus di-džej, producent i organizator popularnih Circus žurki – Yousef, predvodnica palestinske tehno scene Sama’ Abdulhadi i Amyelle i lokalni di-džej heroji i heroine: Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

Ulaznice za Central Dance Event 2022 Warm Up žurku
Ograničen broj ulaznica za Warm up žurku za Central Dance Event 2022 mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po promo ceni od 1390 dinara za parter i 1990 dinara za VIP galeriju.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci