[acf field="pre_title"]

600.000 evra izdvojio za svoju dragu: Ana Ivanović dobija na poklon skupoceni stan u Beogradu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Poznati fudbaler Bastijan Švajnštajger želi da kupi stan svojoj ženi Ani Ivanović u kuli Beograda na vodi, saznaje dnevni list Kurir. Fudbaler je agentima za nekretnine dao ovlašćenje da u njegovo ime odaberu nekretninu na trenutno najtraženijoj lokaciji, ali ono što mu je važno jeste da stan bude dvostrano orijentisan i da ima pogled na celu prestonicu.

Iz agencije koju je fudbaler angažovao nisu hteli da komentarišu ove navode, jer su sve informacije vezane za njihove klijente strogo poverljiva tajna. Kako saznajemo, njegova želja je da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat oko 6.000 evra, lako je izračunati da će fudbaler na ženin poklon potrošiti 600.000 evra.

Agenti su fudbaleru putem mejla pokazali nekoliko opcija, ali on još nije napravio izbor. U odabiru im pomaže i Anin tata. I nekadašnja teniserka je u svojim intervjuima isticala koliko voli da dođe u Srbiju.

-Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudi poštuju privatnost i gde je priroda prelepa – rekla je jednom prilikom Ana za domaće medije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci