[acf field="pre_title"]

Aca Lukas iskreno za Toxic: „Ne treba tako besomučno juriti za parama“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Aca Lukas je jedan od najpoznatijih pop-folk pevača, a popularan je i po nadimku „najveći roker među narodnjacima“, i to sve zahvaljujući tome što privatno sluša drugu vrstu muzike, a ima nastupe i numere koje mahom podsećaju na zvuk rok muzike, uz primesu narodnog melosa.

Za njega kažu da je „nekrunisani kralj splavova“, a koliko njemu nedostaju nastupi i kako je koronavirus uticao na njega, otkrio je ekipi „Toxic Portala“.

– Nije mi život stao. Ima toliko stvari, ja sam pre svega muzičar. Uvek ima nešto da se radi, nešto što je lepo, kreativno, interesantno. Ne mogu da kažem da ne mogu da živim bez toga. Kada ovo sve prođe, biće sigurno velikih koncerata. Morali smo ovo da doživimo, mi iz ove branše, kako bismo shvatili koliko je negde lepše kada imaš malo više vremena i za sve ostale stvari. I sigurno nakon ovoga neću raditi, kao što sam nekada – rekao je Lukas i dodao:

Ono što me je naučila ova Korona, jeste da od svega lošeg, ima tu i nečega dobrog. Naučila me ja da ne treba juriti za parama tako besomučno, kao što smo radili. Svakog vikenda si negde. Tek sada sam shvatio koliko su mi se smučili aerodromi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci