[acf field="pre_title"]

Aca Lukas kafanu sa Balkana preselio u Dubai i napravio neviđenu žurku!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Publika odlično zna kakav je provod na koncertima Ace Lukasa te ne čudi veliko interesovanje ljudi u Dubaiju za njegov nastup.

Lukas je u svom dobro poznatom stilu, već sa prvim taktovima mega hita “Voliš li me”, digao na noge prisutnu publiku a svakom narednom pesmom, atmosfera je sve više rasla. Nizao je hitove iz svih etapa svoje bogate karijere, nezaobilaznih rok numera Riblje čorbe, Parnog valjka, ali i podsetio sve na neke drage ljude koji nisu sa nama, izvevši “Sunce ljubavi” od Džeja i “Hipnotiziran” od Dina Dvornika.

Aca Lukas, foto:Toxic

Na najbolji način zagrejao dlanove i grla publike za sutrašnje navijanje, s ozbzirom da naše Orlove sutra uveče očekuje presudna utakmica sa Švajcarskom.

Prisutna publika je neumorno igrala i pevala, a Lukas i njegov Folk house bend su opravdali sva očekivanja, priredivši spektakl i nadasve emotivno veče u Dubaiju koje će nesumnjivo svima ostati u najlepšem sećanju. Uostalom, naše fotografije sa lica mesta, govore više od reči, a detaljan izveštaj sa koncerta kao i Acine impresije pogledajte ekskluzivno sutra u emisiji DeToxic!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci