[acf field="pre_title"]

Aca Lukas se oglasio za Toxic nakon skandala sa Ivanom Selakov: „Hrani kera da te ujede!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ovih dana, kao bomba je odjeknula vest o prekidu saradnje između dugogodišnjih prijatelja i saradnika Ivane Selakov i Ace Lukasa, ali i povlačenju spota sa Jutjuba za njihov poslednji duet pod nazvom „Svatovi“.

Najpre se Ivana oglasila i optužila ga da ju je materijalno i moralno prevario, a mi smo se sa Acom sreli neposredno pred početak njegovog nastupa na jednom prestoničkom splavu i on nam je ovom prilikom otkrio svoju stranu priče.

– Žurim na nastup i ne želim previše da pričam o tome, ali sve izgleda ono hrani kera da te ujede, otprilike je tako. Svi dobro znaju šta su uradio za Ivanu tokom svih ovih godina i koliko sam doprineo i pomogao joj, pre svega ja kao prijatelj i ovo joj nije trebalo – iskren je bio Lukas i dodao:

– Zaista ne znam šta se desilo, oni su se dogovarali sa mojom produkcijom, ja sam samo došao i otpevao. Kada sam se probudio juče oko podne, imao sam šta i da vidim. Krivo mi je, imali smo super odnos, ali se ljudi kad tad razotkriju i pokažu ko su, ja sam uvek isti – završio je Lukas za „Toxic portal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci