[acf field="pre_title"]

Adil Maksutović progovorio o pokojnom Džeju, a evo zašto se neće naći u filmu o čuvenom pevaču

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Adil Maksutović gotovo da nije pričao o pokojnom tastu Džeju Ramadanovskom, a sada kako se snima film o njemu otkrio je i da li će se naći u istom. Najpre je rekao kako se oseća danas dok izvodi Džeje pesme, a onda i progovorio o njegovoj slavi.

– Posebnu emociju doživljavam kada pevam Džejeve pesme, a i krvno smo vezani. Moja deca imaju njegove gene, to je sasvim normalno i prirodno je da sam posebno vezan za njegove pesme, a i kako drugi kažu, najbolje mi leže njegove balade – rekao je Adil, pa dodao:

– Siguran da mi je i to pomoglo. Isto tako sam siguran da postoje deca velikih pevača koja nemaju ni desetinu njihove slave, ni talenta, ni uspeha. Što se kaže „Kad je neko tvoj rod rođeni ili tvoja koska“, ne mora da znači da će automatski biti zvezda – objasnio je Maksutović, tvrdeći da su se njemu poklopile sve kockice – ima talenat i desile su mu se dobre pesme.

– Voljeni Džej, nikad se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali, oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Budi spokojan, tvoj put nije „put bez povratka“, kao u pesmi.

Džej je bio ljut na Adila kada se pronela vest da je navodno pretukao njegovu ćerku Anu, što mu pevač do kraja života, izgleda, nije oprostio.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci