[acf field="pre_title"]
Vesna Đogani osudila Baka Praseta!

Vesna Đogani: „Ako sveštenik tako vaspitava dete, šta je ostalo za druge“!

Smrt jutjuberke Kike Đukić potresla je region, a tim povodom se oglasila i Vesna Đogani koja je poslednjih godina izuzetno popularna na društvenoj mreži Tiktok.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Vesna Đogani  se osvrnula na sadržaj koji se propagira na sličnim mrežama i na tinejdžere koji taj sadržaj plasiraju ali i komentarišu. U jednom trenutku spomenula je i jutjubera čiji je otac sveštenik, aludirajući na Bogdana Ilića, Baku Praseta, i psovke koje koristi u svojim klipovima.

– Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje, tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMBG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i vređa na bilo kojoj osnovi, da mu se ukine profil na 10-20 godina, tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledalu. Tako se to rešava – napisala je Vesna.

– Mi odrasli smo uzori svojoj deci. Puštamo neke „Prasiće“ da nam vaspitavaju decu, da im govore kako se lako zarađuje „lamborgini“ psovkama. Svaka druga reč je „p**i k***c“. Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smeju da budu javne, to ostaje u tvoja četiri zida. Ima toliko lepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umetnost… Sve ono što život čini lepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine – napisala je Vesna Đogani na svom Instagram profilu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci