[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Aleksandra Mladenović napokon otkrila sve o odnosu sa Mihajlom Šaulićem

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Slobodno se može reći da je pevačica Aleksandra Mladenović i tokom vanrednog stanja vredno radila. Istina, nastupa nije bilo, ali nam je zato spremila nove pesme. „Kamo sreće da se manje volimo“ je upravo naziv pevačicinog novopečenog hita, a mi smo je pitali da li tekst ima veze sa sinom kralja narodne muzike Mihajlom Šaulićem i da li su zaista bili zajedno?

-Jedino što mogu da kažem je da sam zaljubljena, ispunjena i srećna, imam dečka, ali ne želim da pričam o svom privatnom životu više!“- rekla je Aleksandra i na pitanje o Mihajlu odgovara:

-Pa pisalo se svašta, ne bih zaista da pričam o Mihaljlu i tome uopšte, kao što sam rekla odlučila sam da svoj privatni život držim u tajnosti. Nije to loš marketing, daleko od toga, jednostavno najbolje je ovako.“-bila je tajnovita pevačica za „DeToxic“

Svoj ljubavni život pevačica krije, ali uvek navija za ljubav. Tako nam je i prokomentarisala i emotivnu vezu svoje koleginice Dare Bubamare sa 23 godine mlađim dečkom.

-Svaka čast Dari. Veoma mi je drago zbog nje. Najvažnije mi je da je neko srećan, zaljubljen i ispunjen. U ljubavi nisu bitne godine. Lepo je to rekao i Željko Samardžić: „Zar ne znaš da prava ljubav godine ne broji“ – rekla je Aleksandra.

.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci