[acf field="pre_title"]

Aljoša Vučković ponovo snima: Legendarni glumac pobedio opaku bolest, danas ovako izgleda

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aljoša Vučković pre nekoliko godina uhvatio se ukoštac sa opasnim neprijateljem, kada mu je dijagnostikovana ozbiljna bolest.

Legendarni glumac tada se povukao u medijsku izolaciju, na bolničkom lečenju proveo je izvesni period, a o detaljima zdravstvenog stanja nije želeo da govori.

Iako ga dugo nismo videli, najnovija fotografija Aljoše Vučkovića pokazuje kako se dramski umetnik oseća nakon što je pobedio u najvećoj životnoj bitki.

Glumac kog je publika zavolela u kultnim ostvarenjima „Srećni ljudi”, „Bolji život”, „Povratak otpisanih” i mnogim drugima danas vredno radi na novim projektima iako je u osmoj deceniji života.

Svoj posao obožava, a nije krio da ga gluma održava vitalnim i srećnim, što može primetiti svako ko je video Vučkovića ovih dana.

Fotografija Aljoše Vučkovića oduševila

Nova fotografija Aljoše Vučkovića sada je osvanula na Fejsbuku, a objavila ih je glumčeva saradnica, šminkerka, na snimanju zajedničkog projekta.

Dubravka Busatlija Facebook

 

Komentari ispod slike koji su se nizali, bili su samo pozitivni s obzirom na to da glumac izgleda sjajno

Podsetimo, Aljoša je imao ozbiljne životne probleme i ranije. Glumac je, nažalost, iskusio ono čega se svaki roditelj pribojava.

Naime, njegova mezimica, ćerka Leana, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračni svet narkotika.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci