[acf field="pre_title"]

Ana Bekuta o Evroviziji: „Navijala sam za Hrvatsku!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Prvo veče „Evrovizije“ održano je sinoć u Roterdamu, a tim povodom oglasila se i pevačica Ana Bekuta. Naime, ona je otkrila da je imala favorita na Evrosongu i da je to predstavnica Hrvatske, Albina Grčić, koja se predstavila pesmom „Tiktok“, ali se nije plasirala dalje.

-Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci – bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale. Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na Evroviziji, sve je bilo fantastično – od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga – poručila je Ana i obratila se mladoj pevačici.

– Albina, sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz „Hurricane“, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja – dodala je pevačica.

Direktno u finale, koje će biti održano u subotu, 22. maja, plasirane su Nemačka, Italija i Holandija, a nakon glasanja za svoj plasman izborile su se: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Predstavnice Srbije, članice grupe Hurricane, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, nastupiće u četvrtak, 20. maja pod rednim brojem 9.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci