[acf field="pre_title"]

Andreana Čekić: „Brak je lepa stvar, ali nije za mene“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Andreana Čekić dugo se nije oglašavala u medijima, a u proteklom periodu se dosta pisalo o njenom emotivnom odnosu, stoga je ona sada otkrila pravu istinu.

– O mom emotivnom statusu se pisalo godinama, što ne razumem iskreno, volela bih da se više piše u mojim pesmama. Solo sam od početka godine. Ja ne mogu da ti kažem šta je istina šta se pisalo, mogu samo da kažem da nismo više zajedno. Nema veze sa drugima, isključivo ima veze sa nama i dok je trajalo bilo je lepo. Nismo u kontaktu, posle ljubavi najnormalnija stvar je da krene svako svojim putem. On je nastavio da se bavi pevačkim poslom, ja mu želim sve najbolje – rekla je Andreana u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.

Pored toga, govorila je i o tome da li je istina da je neki imućni čovek pokušao da dođe do nje.

– Ne, da ja znam. Meni da je novac bio bitan imala bih takvog i sad bih bila udata na jahti. Ja sam neko ko ume da uživa, znam da napravim lepu atmosferu. Sama zarađujem svoj novac. Ne moram ponovo da stanem na ludi kame, videla sam kako je. Brak je lepa stvar, ali izgleda da nije za mene. Za mene je ljubav, neko ko će da me poštuje i razume, samo da je mir – zaključila je Andreana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci