[acf field="pre_title"]

Andreana Čekić nikad iskrenije o prijateljstvu sa Anom Sević:“Priznajem, ja sam pogrešila!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ana Sević i Andreana Čekić bile su bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladneo, a Andreana je sada otkrila kako se osećala kada je Anu srela na Lazićevoj svadbi, posle dužeg vremena.

„Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo“, ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

„Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom“, zaključila je u emisiji.

Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci