[acf field="pre_title"]

BESPREKORAN IZGLED! Jelisaveta Orašanin ne ume da pogreši u modnom odabiru, evo čime je sada iznenadila pratioce

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelisaveta Orašanin sa suprugom Milošem Teodosićem i decom nedavno se vratila u rodni Beograd iz Bolonje gde su godinama živeli zbog profesionalnog angažmana proslavljenog košarkaša.

Glumica nije krila koliko je srećna što će konačno imati više vremena za porodicu i prijatelje sada kada ima pomoć baka, deka, tetaka i robine koja su željna da čuvaju Petru i Bogdana. Kada god joj obaveze dozvole, dramska umetnica voli da izađe sa prijateljicama, a tada se najviše komentariše stil Jelisavete Orašanin.

Teodosićeva supruga važi za jednu od najzgodnijih dama na srpskoj javnoj sceni. Neretko objavljuje fotografije iz provoda, a njeni stajlinzi neretko raspamete pripadnice lepšeg pola pošto Jelisaveta skoro nikada ne greši u modnom odabiru.

Pre izvesnog vremena glumica je objavila fotografiju iz lifta koja je pobrala samo komplimente na društvenim mrežama. Naime, lepa supruga Miloša Teodosića pokazala je na delu kako izgleda stil Jelisavete Orašanin kao i izvajano telo koje je i posle dva porođaja kao isklesano.

Mnogi pratioci na socijalnim platformama su komentarisali da izgleda poput devojčice, te nema sumnje da je mnogim mlađim devojkama zadala domaći zadatak.

O Jelisavetinom izgledu često se polemiše, kako je moguće da je tako zgodna nakon dve trudnoće i porođaja, a ona je u jednom od intervjua istakla da je veoma teško voditi računa o ishrani i načinu života pored dvoje male dece, te da joj to nije dato od Boga već da naporno trenira i odriče se mnogih ugođaja kako bi izgledala savršeno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci