[acf field="pre_title"]

Blogerka o šok detaljima veze s golmanom! Ovako se izborila s pritiskom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zorana Jovanović, koja se proslavila kao Zorannah, već izvesno vreme uživa u vezi s Elojem Rumom. Zbog poslovnih obaveza golmana, par se nedavno preselio u Holandiju, pa tamo nastavio zajednički život.

Govoreći o njihovoj vezi za jedne medije, Zorannah je ispričala kako u početku nije baš sve „išlo kao po planu“, te da su im razni pritisci bili nametnuti s društvenih mreža. Takođe, izvesna poznata osoba jurila je njenog izabranika čim se pročulo da je s njom.

I, kako Jovanovićeva naglašava, nije bila jedina.

-Moj dečko nije Amerikanac, on je Holanđanin poreklom iz Kurasaoa. Osvojio me je time što je imao sve s moje liste, koja nije bila nimalo kratka. Niko od nas dvoje nije očekivao da će se ovo desiti i to tako brzo, ali nekad se jednostavno sve kockice poklope. U vezi mi je trenutno najbitnije da imam mir. Želim da oboje budemo dovoljni jedno drugome i da smo jedno drugome prioritet. A to sam u ovoj vezi i dobila. Nikada nisam imala ono: „Jao, da li će se javiti, da li ćemo se opet videti, šta ako…“ i ostala nemoguća pitanja. Jednostavno, od prvog dana kada smo krenuli da komuniciramo više nikad nismo prestali – kazala je za „In džurnal“, prenose mediji, pa nastavila o tome koliko joj je bilo teško pošto su ih tviteraši raskrinkali da su u vezi.

-Meni je jako bilo smešno što je jedna naša polupoznata osoba, koja je od dana kada je objavljeno s kim sam u vezi, mog dečka otpratila i zapratila 10 puta. Lajkovala je sve njegove slike i nije bila jedina. Ne znam koja je logika iza toga, da li „ako je dobar njoj, meni je još bolji“, da li proveravanje da li će on da odgovori drugoj devojci, ali meni to sve ništa nije jasno – zaključila je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci