[acf field="pre_title"]
Željko Samardžić:Bila je teško bolesna i nije me prepoznala!"

BOLNA ISPOVEST SAMARDŽIĆA O POSLEDNJEM SUSRETU SA MAJKOM!l

Željko Samardžić otkrio je da je od majke nasledio talenat za pevanje, a pesma koju mu je ona pevala u detinjstvu poslužila je kao znak raspoznavanja u trenucima kada je bila teško bolesna i nije bila svesna.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularni pevač.

– Otac nije imao sluha, a majka mi je prelepo pevala. Kroz njenu pesmu sam naučio sve sevdalinke. „Negde u daljini pogled mi se gubi“… Čak sam je i na jednom koncertu otpevao u njenu čast. To je bila godina kada je ona preminula i to mi je bio moralni zadatak. Bilo mi je teško da pevam, grlo mi se steglo – otkrio je Samardžić.

– Možda je to čak i pesma sa kojom sam se ja od moje majke rastao. Imala je moždani udar i nije bila svesna. Sećam se kada sam došao u Nikšić da je posetim i držao sam je za ruku i ona mi je rekla „Gospodine, da li biste me prekrili ćebetom“. Kada sam joj rekao da sam ja njen Željko nije me prepoznala. Onda sam joj zapevao tu pesmu. Ja sam počeo, a ona je odjednom došla svesti. To je tako bio bolan i tužan rastanak. Uvek to pamtim. Nedugo posle je ona i preminula – ispričao je Samardžić u emisiji „Realna priča“ na Kurir televiziji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci