[acf field="pre_title"]
Ovo je istina

Bolna ispovest Tanje Savić

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Tanja Savić već tri meseca prolazi kroz pravi pakao, nakon što je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog odobrenja odveo decu u daleku Australiju. Naime, Dušanu i Tanji u poslednje vreme nisu cvetale ruže, a po svemu sudeći na kraju je nekadašnja Zvezda Granda izvukla deblji kraj.

„Tanji je svaki dan kao godina, pokušava da bude jaka i da živi normalno, ali nije lako… Mislim da je mnogo pogrešila što od samog početka nije rekla istinu, ma kakva god ona bila! Ovako je zataškavala stvari, želela najbolje svojim sinovima i njihovom ocu i opet ispala najgora. Koliko joj je teško, znamo mi, najbliži prijatelji i porodica naravno.“-kaže izvor blizak Tanji za Toxic.

A koliko pevačici teško pada razdvojenost od sinova govore i emotivne poruke koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama.

„Majke nikad nisu same u svojim mislima. Majka uvek mora razmisliti dvaput, jednom za sebe i jednom za svoje dete. Majka razume ono što dete nije izgovorilo. Kada ste bili bebe i na pedalj od mene, pokrivala sam vas ćebadima da vas ugreju u hladnim noćima. Sada kada ste daleko od mene, sklapam ruke i pokrivam vas svojim molitvama“-napisala je Savićeva.

Kada se prvi put pronela priča o navodnoj otmici dece, o tome kako je Tanja prijavljivala supruga policiji, pevačica se povukla iz javnosti i sakrila kod svojih roditelja. Prvu izjavu u kojoj je objasnila kako zapravo stoje stvari, dala je upravo za našu televiziju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci