[acf field="pre_title"]

ČESTITAMO! Matea Milosavljević proslavila 34. rođendan: Trojpec joj čestitao fotografijama sa zajedničkog putovanja

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Matea Milosavljević danas je napunila 34 godine, a tim povodom brojni prijatelji i kolege čestitale su joj rođendan zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Među njima je i glumac Miloš Petrović Trojpec sa kojim je Matea navodno već nekoliko meseci u vezi. On je objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija uz emitkon srca i spajalice.

U pitanju su slike sa letovanja na kojima su zagrljeni i evidentno srećni.

Printscreen/Instagram/trojpec

 

Podsetimo, mediji su tokom leta preneli da je par sa kolegama otputovao na Ibicu, gde su im saopštili novosti na njihovom ljubavnom planu.

– Njih dvoje uživali su nedelju dana na španskom ostrvu Ibica, gde su bili sa kolegama Jelisavetom Orašanin, Milošem Bikovićem i njegovom devojkom Ivanom Malić. Tamo su im saopštili da su zajedno, što je naišlo na oduševljenje svih. Na čuvenom ostrvu koje je poznato po bogatom noćnom životu i najboljim žurkama na svetu, Matea i Trojpec su sa kolegama posećivali klubove, ali i plaže i uživali u krstarenju oko ovog mondenskog mesta. Glumica je koristila svaku priliku da sa Ibice na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dečkom i ponosno istakne da su u vezi – priča izvor, prenosi Blic.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci