[acf field="pre_title"]

ČESTO PRIČAM SA ŠABANOM, ODLAZIM U ALEJU I GOVORIM MU ŠTA IMA NOVO Potresna ispovest Goce Šaulić!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Udovica legendarnog pevača, Šabana Šaulića, Gordana Šaulić otvorila je dušu o nastradalom suprugu, kome će se uskoro navršiti tri godine od smrti.

Šaban je nastradao 17. febrara u Nemačkoj, a njegovom ubici izrečena je presuda od tri godine i tri meseca zatvora za izazvanu nesreću.

Goca je u emisiji „Jutro na Prvoj“ otkrila da je tog kobnog dana kada je Šaban tragično nastradao sve bilo drugačije nego uobičajno.

„Vratio se na pola dvorišta. Promenio je avionsku kartu da se vrati ranije, što nikada nije radio… Ljudi koji su ga dovezli trebalo je da ga čekaju ali nisu mogli jer je on dosta kasnije pevao. Sve se to kasnije u mojoj glavi dešavalo, da su možda to bili neki predznaci da se to nešto nameštalo. Da je to sudbina. Bio je veliki, i valjda je Bog hteo da ga upozna“, rekla je Goca.

„Moja omiljena je „Gordana“ jer je posvećena meni, ali „Dođi da ostarimo zajedno“ je nešto…. Starili smo zajedno, a ovde nismo ostarili. Sačekaćemo se negde gore. Prerano je otišao. Bio je pun života. Imao je puno planova, želja… Svako od nas nosi na svoj način. Vreme nije saveznik. Vreme ustvari samo vam daje snagu da počnete da živite s tim, da vam ta bol postane sastavni deo života. Ja više nikada neću biti cela osoba. Ja sam jedna polovina, druga je negde gore, u Aleji gde odlazim, tako mu ispričam šta se sve dešava, šta je novo… To nekad čoveku bude malo lakše, nekad teže. Svi koji su nekog izgubili znaju šta je to. Mnogo je i njegovih kolega otišlo, ali mislim da je sada gore malo jača ekipa nego ovde. Kad sam sama pustim muziku njegovu da mu čujem glas, da mu vidim pokret“, ispričala je Šabanova udovica.

„Luka ga je zvao dekara, imali su poseban odnos. Unuke ga pamte, često ga spominju. Bio je najsrećniji sa njima. Mladost je bila takva da je malo vremena provodio sa decom, pa se posvetio unucima“.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci