[acf field="pre_title"]

DAN O KOM ĆE SE PRIČATI! Otkrivamo sve detalje glamurozne svadbe Darka Lazića

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić organizovaće veliko svadbeno veselje, a pre nekoliko dana njih dvoje su organizovali zajedničko momačko i devojačko veče.

Naime, Katarina i Darko su napravili zajedničku žurku na bazenu. Oni su do zore slavili i pevali sa prijateljima. Uslov budućih mladenaca za sve zvanice je bio da dođu obučeni u belu boju. Buduća mlada je blistala u uskoj beloj haljini, koja je istakla njenu vitku liniju na kojoj bi joj pozavidela svaka žena. U jednom momentu se kuma Andreana Čekić latila mikrofona, dok je budući mladoženja udarao bubnjeve.

Podsetimo, Darko i Katarina su građanski brak sklopili 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica. Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i ostali.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN

Izvor otkriva da su pripreme za svadbu uveliko u toku, kao i da su Darko i Katarina veoma uzbuđeni.

 

– Iako mu ovo neće biti prva svadba, Darko je veoma uzbuđen i ne može da dočeka dan svadbe kao i da vidi Katarinu u venčanici. Njih dvoje su sve isplanirali, do najsitnijeg detalja. Ne žele da se desi bilo kakav propust već da sve bude besprekorno te da to bude dan za pamćenje o kom će se dugo pričati – kaže izvor za i dodaje:

– Darko ne žali ni dinara kada je svadba u pitanju. U proteklom periodu je dosta nastupao upravo da bi imao dovoljno novca da svaku Katarininu želju ispuni. Oni su se odlučili za jedan restoran u Pećincima, a za sada je poznato da je Darko izdvojio oko 100.000 evra za svadbu.

 

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci