[acf field="pre_title"]
STRAŠAN FLEX

Di-džej Kaled i Drejk pokidali novim zvukom!

Kakav duo. Di džej Kaled još jednom pokazao koliki je majstor za miksetom, a ovog puta njegov bit razvalio je Drejk. Nakon "I'm on one" i "For Free" ništa se drugo i nije moglo očekivati.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Di-džej Kaled i Drejk nastavljaju sjajnu saradnju sa dva nova hita „POPSTAR“ i „GREECE“.

Kakav duo. Di-džej Kaled još jednom je pokazao koliki je majstor za miksetom, a ovog puta njegov bit razvalio je Drejk. Nakon „I’m on one“ i „For Free“ ništa se drugo i nije moglo očekivati.

Pored ove dve pesme, Kaled je otkiro i naziv njegovog nadolazećeg 12. studijskog albuma „Khaled Khaled“ koji bi trebalo da izađe do kraja 2020. godine. Njihov duo iz 2011. „I’m on one“ tada je dostigao prvo mesto na Bilbordovoj „HOT 100“ listi, posle čega su snimli još dve pesme „For Free“ i „Fed up“.

Nove numere „POPSTAR“ i „GREECE“ prvi put su puštene u ponoć između 16. i 17. jula i ujedno su prve melodije sa Kaledovog novog albuma. Možete ih poslusati na linku ispod.

Za manje od dva dana ovi, u najavi, hitovi broje po preko 2 miliona pregleda na US Spotify-u.

Kako nam se čini, Dizi (Drejk) ne planira da odmori od izbacivanja pesama koje ruše rekorde, a pokazuje nam i koliko je svestan svoje moći jer u drugoj numeri „GREECE“ ne prestaje sa fleksom, „Ja sam problem, nisam kriv što sam bogat“. Često je repovao o teretu koji nosi kao super zvzeda, ali u ovim pesmama ponosno nosi plašt.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

1 KOMENTAR

 

Najnoviji članci