[acf field="pre_title"]

Didi Janković: „Ljudi, ja jedem tradicionalna srpska jela!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Luksuz, firmirane stvare, skupa kola, takav život vodi pevačica Dijana Didi Janković. Iako je svi znaju kao ženu koja mnogo troši, Dijana pokušva da se reši tog imidža. Ona tvrdi da je publika loše procenila nju i objasnila je da je ona zapravo veoma racionalna i skromna.

– Mislim da sam skromna! To što ja govorim u medijima o skupocenostima, ne znači da nisam racionalna. U Beogradu skromnije živim, uživam u srpskim tradicionalnim jelima, a u slobodno vreme uživam u spremanju ribljih specijalitetima – tvrdi pevačica i dodaje:

-Na pitanje sa kim bih snimila duet, ne znam, mislim da takvih nema na našoj estradi. U rijaliti program ne bih ušla, iako sam bila pozivana! Sve je to vrlo sumanuto! Ovih dana snimam nove pesme i pripremam spotove, uskoro izlazi album. Zbog toga se radujem i mislim da ću doneti još jednom nešto drugačije na naše prostore. Uživam u brendiranju „Didi J“ te to govori o meni i mom radu. Savetujem mlade da veruju u sebe i poštuju svoje bližnje. Borite se maksimalno za suštu radost života – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci