[acf field="pre_title"]

DIREKTNA! Barbara Bobak:“ Muškarci koji se plaše jakih žena su SLABIĆI!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Barbara Bobak, bivša devojka folkera Darka Lazića, progovorila je o emotivnom statusu, ali i otkrila šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi osvojio njeno srce.

– Nisam nikad sama. Imam slobodno vreme, ali ne volim da ga provodim sama sa sobom, emotivno sam slobodna. Retko kada imam vremena, obično ne razmišljam ni o čemu kada ne radim i volim da gledam crtaće, to me opušta. Omiljeni mi je Riki Mortin i South Park- rekla je Barbara, koja je nedavno otkrila šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi osvojio njeno srce.

– Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam. Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene.
Kao i tek kako uspešna pevačica koja je za kratko vreme stekla popularnost, svesna je svojih mogućnosti što ne smatra preprekom u odnosu sa partnerom.

– Mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan na to da njegova partnerka bude jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega i da im faktor posla i uspešnosti ne igra nikakvu ulogu u njihovom odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići, oni mene ne interesuju, neka se plaše– objašnjava Bobakova.

Kurir/Grandonline
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci