[acf field="pre_title"]

„NIJE BITAN DNK, BITNA JE LJUBAV!“ Dirljiva priča Sergeja Ćetkovića!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Sergej Ćetković nikada nije krio da je sa suprugom Kristinom nakon borbe za potomstvo usvojio dve devojčice, koje paru predstavljaju centar sveta, a jednom prilikom otkrio je kako je Loli i Mili saopštio da im oni nisu biološki roditelji.

Sergej i njegova supruga Kristina već 12 godina žive u braku punom ljubavi. Koliko je bilo straha do odluke da kažu svojim ćerkama da su usvojene, pevač je podelio sa javnosti.

– Problem i barijera kod svih ljudi je strah – šta će biti kad deca saznaju da su usvojena. Moje ćerke znaju da su usvojene – rekao je otvoreno Sergej jednom prilikom, a zatim otkrio kako im je to saopštio:

– Pričao sam im od prvog dana kako postoji neka škola za decu gde smo mi došli, a one su rekle: „Pa, gde ste vi do sada“ – rekao je on i dodao:

Ćetkovići imaju jasan stav i po pitanju biološkog porekla njihovih mezimica:

– One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, uradićemo sve što je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga jer im niko ne može biti više majka i otac od nas dvoje, bez obzira na to što ih nismo rodili – rekao je Sergej svojevremeno za „Blic“ i dodao:

– Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome.

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci