[acf field="pre_title"]
Smelo

Dragan Marinković Maca prešao u preduzetnike

Voditelj i glumac otvorio kafe-restoran.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Osim što što imamo prilike da ga gledamo na malim ekranima u ulozi voditelja, ali i na daskama koje život znače u predstavama koje sam osmisli, Dragan Marinković Maca, sada je otvorio kafe-restoran u Batajnici. Kako ističe ovu lokaciju je izabrao smišljeno, kako bi gosti imali utisak da su van grada, ali i kako ne bi morali da misle na parking i gužvu.

Maca prešao u preduzetnike

„Ovo mi je blizu kuće. Nema gužve, nema traženja parkinga. Sada mnogi komentarišu vidi ovog, šta kao otvara usred koronavirusa. Otvaram, nisam gadljiv na pare. Spajam lepo i korisno. Ovo je mali kafe-restorančić, italijanska kuhinja je u pitanju, biće ponedeljkom moje izvođenje tu na maloj pozornici. Imaću i druge goste, ljudi su željni razonode i smeha. Mislim da je ovo sada pravi potez.“ – objasnio je glumac za Toxic portal.

Pravi potez
Pravi potez

Da podsetimo, Maca je pre dve nedelje premijerno izveo svoju novu predstavu „Ko ti trese trešnjicu“. Iako sada nema priliku da je izvodi koliko bi želeo zbog koronavirusa, publika je oduševljena njegovim novim komadom. Takođe, veoma je interesatno da se u predstavi pojavljuje i njegova prijateljica, pevačica Sandra Afrika.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

2 KOMENTARA

 

Najnoviji članci