[acf field="pre_title"]

Dušan Petrović zapalio YouTube!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dušan Petrović važi za jednog od najboljih fotografa sa ovih prostora, ipak to mu nije bilo dovoljno pa se oprobao i u muzičkim vodama. Sada sa sigurnošću možemo tvrditi da je jednako dobar i kada drži mikrofon umesto fotoaparata.

I nakon par dana od kada je izdao svoj prvi single „Krug“ , Instagram i dalje gori svi  i dalje pričaju o tome i kače slike sa promocije pesme.

Zgodni fotograf sarađuje sa najvećim zvezdama regiona kao što su Milica Pavlović, Maja Berović,Tanja Savić, Ceca Ražnatović, Severina i mnoge druge, i sve jednako uživaju kada se nađu ispred  njegovog objektiva.

Dušan je objavio slike sa promocije i preneo nam svoje utiske:“ Odakle početi i šta reći posle ovakva dva dana?! Malopre sam gledao svoj vlog iz krantina od pre dve godine gde govorim kako ne znam sta me je snaslo jer ste poceli da volite moje “pevanje” na društvenim mrežama i da cu mozda u buducnosti pevati nekad tako na storiju. Dve godine kasnije stojim u @hyattregencybelgrade na promociji svoje PRVE pesme i spota i opet dokazujem sebi da je je*eno sve moguće i da sve moze! Slusajte molim vas sebe i svoj instinkt, verujte u svoje snove, radite više stvari ako osećate da to možete i ne dozvolite da vam drugi govore kako da živite i šta da radite. Sutra cu okaciti slike sa svima jer vas ima tooliko koji ste došli da me podržite i u ovome. Ovom prilikom opet zelim da se zahvalim ovim ljudima jer da nije bilo njih, tesko da bi se bilo sta od ovoga desilo @biljapetrovic @tragofficial @kevazakon @jovana_radosavljevic @devitoanonymo @nedaobradovic @zoka5 @miravladisavljevic @nedeljkovicvuk @crnovision @petar_kacketdole @dffrnt.vibe @vanjapantin @bibiboric @snezanakaroviccoric @hairdeki i jos mnogoo mnogoo vas! Eto, ne znam sta vise da kazem sem da se još jednom zahvalim svima vamaa na svemuu! I da, upali smo u trendiiingg breee i još nešto ☝🏽 ne napustam fotografiju kao što vidim neke komentare vec cu su njoj biti sve bolji i bolji a muzika je tu da nas sve zabavii i da nam prenese neku dobru i pozitivnu energiju 💪🏽“- istakao je fotograf.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci