[acf field="pre_title"]

Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku o životu:“ Razvod me je ojačao!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dušica Jakovljević, poznato voditeljsko lice „Zadruge“, tokom jednog televizijskog gostovanja osvrnula se na svoju porodicu, pa istakla koliko je ponosna na svoju decu. Anđela i Ognjen tinejdžeri su koje je dobila u braku s producentom Aleksandrom Miljušem.

Prema tome kakva atmosfera vlada u njihova četiri zida, ova poznata majka naglašava – kako je sebi, u stvari, rodila najbolje prijatelje, kao što je i maštala da hoće.

– Ja sam jako emotivna kada su deca u pitanja. Meni se sada ćerka vraća sa odmora i čekam da se javi da je prešla granicu. Moja deca su uvek uz mene, ćerka je bila tu kada sam išla na operaciju, pa je čak i sa drugom došla po mene – istakla je Dušica u „Premijeri – Vikend specijalu“, koja se fino doterala pred početak nove rijaliti sezone prijekta koji nosi naziv „Elita“.

„Meni to znači!“

– Moram da kažem da su njih dvoje meni sve. I prijatelji. Jesam ja mama uvek, ali koliko ja brinem o njima, toliko oni brinu i o meni. Često, kada sam nervozna, kažu mi „idi odmori malo pa ćemo pričati“. Iskreno, rodila sam sebi prijatelje, a to sam i uvek želela. Kada sam došla kući na oporavak, moj Ognjen je rekao: „Jao, kako si mi slatka tako“, meni te reči znače. Oni su uvek tu. Mnogo puta mi se desilo da sam gladna, a oni odu i spreme ili mi kupe nešto – nabrajala je Jakovljevićeva.

 

Podsetimo, Dušica se veoma mlada udala za Anđelinog i Ognjenovog tatu. Sa Aleksandrom, inače, upoznala ju je Ana Mihajlovski.

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na „Metropolisu“ (televiziji). Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine… – objašnjavala je ona u aprilu 2022, nekoliko nedelja pošto se bila i zvanično razvela, iako su mnogo duže živeli rastavljeni.

– boje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci – naglasila je ona tada, prenosio je „Informer“.

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih – zaključila je Dušica Jakovljević zatim.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci