[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! SAMO NA TOXIC PORTALU! Intervju sa Xanderom! „Pored muzike, voleo bih da se bavim i glumom“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularni pevač Aleksandar Xander Misojčić tokom letnje sezone koja je u jeku vredno radi i nastupa širom regiona.

Samo za našu ekipu izdvojio je vreme da razgovaramo na zanimljive teme, i tom prilikom otkrio sve detalje iz njegovog privatnog života, ali i karijere koju želi da izgradi na kvalitetan način.

Na samom početku razgovora, pevač je podelio sa nama kako izgleda njegov tempo života tokom leta kada ima mnogobrojne nastupe :

-Takav nam je posao da uvek zoru dočekam, ali nisu to neke prelepe zore jer budemo iscrpljeni i umorni od puta i nastupa, sad cu biti mesec ipo dana na primorju zbog svirki ali se nadam da će biti prostora za neki odmor u septembru-rekao je Xander.

Pevač u nastavku otkriva i kakav je privatno kad se ugasi objektiv kamere :

-Ja sam potpuno isti i smatram da ljudi brzo primete foliranje, i to nikad nista dobro ne može da ti donese a pogotovu kad je reč o mom poslu, publika zavoli ljude koji su prirodni i svoji-objasnio je pevač.

Na pitanje, da nije pevač čime bi se bavio, Xander je odgovorio na zanimljiv način :

-Volelo bih da budem glumac, i to mi je bila jedna od želja u detinjstvu, i to je nešto što želim da ostvarim i dalje pored muzike možda se oprobam i u glumačkim vodama-kazao je Aleksandar Xander za Toxic.

I za kraj našeg druženja, pevač nam je otkrio da li ima neku neostvarenu želju :

-Imam mnogo neostvarenih želja, jer sa druge strane čovek koji nema želje i ne sanja čemu poenta svega, priželjkujem da snimim dobru pesmu i da se dopadne ljudima ali i velike koncerte u budućnosti-zaključio je muzički umetnik.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci