[acf field="pre_title"]
ISKRENO O LJUBAVI

Emir Aličković: Žrtvovao sam se u ljubavi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač „Lapsus Benda“ Emir Aličković oduševljava našu publikom svojim glasom, a i poznat je po tome da pravi odličnu atmosferu. Pored svojih pevačkih sposobnosti omiljen je i među ženkom populacijom, a priča se da ima veliki broj obožavateljki koje ga često obasipaju komplimentima i šalju mu razne fotografije putem Instagrama. Ne važi za nekoga ko voli da priča o svom privatnom životu, ali je otkrio da li je nekada učinio neku ludost zarad ljubavi.

„Sigurno je da sam se žrtvovao nekada u ljubavi. Nisam nikada bušio gume, niti je neko meni to uradio. Stvarno mi se nisu dešavale takve stvari, ali ne znači da neće. Život je preda mnom i verujem da će godine to doneti“ – rekao je Emir kroz smeh u emisiji „Premijera“.

Pevač je nedavno i u „DeToxic“ emisiji pričao o svom ljubavnom životu koji mnoge zanima i otkrio je da trenutno ima komlikovan ljubavni status, što će neke pripadnice lepšeg pola obradovati.

Na Instagram profilu objavio je golišavu fotografiju sa odmora na koju mnoge žene neće ostati ravnodušne. Ipak, opis je sigurno zaintrigirao mnoge, a da li on upućuje na to da mu je neka slomila srce?
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci