[acf field="pre_title"]

EMOTIVNO! Zorica Marković objavila snimak sa majkom:“Mnogo sam teško sve podnela!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Zorica Marković objavila je veoma emotivan snimak putem Instagrama, na kojem je pevala u duetu sa svojom majkom.

U opisu istog, ona je napisala veoma potresnu poruku.

https://www.instagram.com/reel/CyvjYCZsKHw/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

– Majko moja, nedostaješ. Hvala ti za sve, praznina do kraja života, neka te anđeli čuvaju – napisala je folkerka u opisu snimka, a ubrzo su se nizale poruke podrške ispod objave.

Inače, Zorica je jednom prilikom progovorila o smrti svoje majke.

– Prvo se razbolela mama, iako je bila vitalnija od tate. Odjednom je dobila Alchajmera. Bila je kao mumija, motorika joj je otkazala. Dok sam tražila lekove po čitavom svetu, ona je preminula. Dala sam sve od sebe, ali Bog je tako hteo – pričala je Zorica za medije, pa dodala:

– Mnogo teško sam to podnela. Padala sam u nesvest od bola. Evo, nakon 17 godina i dalje ne mogu da uđem u kuću roditelja jer mi je njihova slika pred očima. Tu sam je zatekla mrtvu. Kada sam videla sklopljene ručice moje majke na sahrani, onesvestila sam se. I dalje mi je ta slika pred očima. Tata ju je nadživeo deset godina. Mnogo su radili, znam koliko su se mučili, a ništa nisu poneli sa sobom. Otad mi ništa nije bitno osim zdravlja. Njihov odlazak mi je promenio filozofiju života. Nekad čovek mora da eksplodira, tako meni zamalo srce nije puklo.

Kurir/Puls
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci