[acf field="pre_title"]

Era Ojdanić: „Moj restoran će prvi put biti prazan za doček“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Na veliku radost mnogih, ova 2020. godina se bliži svome kraju. Veliki broj javnih ličnosti osetio je, više nego ikad pre, ovu krizu na svojoj koži.

Po svemu sudeći, najgore su prošli muzičari, a potom i pevači, jer posla skoro da nije ni bilo.

Među njima jeste svakako i pevač Andrija Era Ojdanić, koji je problem sa finansijama imao i kada je reč o porodičnom biznisu, tačnije motelu koji drži nadomak Beograda.

„Veoma mi je žao svih ljudi, a pogotovo mojih kolega, muzičara. Verujte mi, pitam se da li će mnogi od njih imati novca da postave bar bilo kakvu trpezu za ove praznike koji dolaze. Eto dokle smo došli… Ranijih godina, u ovo vreme sam već prodavao ulaznice za doček u mom restoranu. Sada je mrka kapa. Ukoliko u poslednjem trenutku dozvole slavlje, ne znam ko će to uspeti da organizuje. Moj restoran će u novu 2021. godinu ući prazan. Nikada nije bilo ovako. Niti se peva, niti mi koji smo malo u preduzetništvu i ugostiteljstvu imamo bilo kakav pomak. Ne znam šta bih rekao, sem da što pre ispratimo ovu i uđemo u jednu bolju i mnogo lepšu godinu, svi zajedno.“-objasnio je Ojdanić specijalno za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci