[acf field="pre_title"]

„Favorit sam za Evroviziju zato što sam najpopularniji izvođač. Pesme Sare Jo i Zorje su dobre“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aca Lukas spreman je da se predstavi u najboljem svetlu na festivalu na kojem će se birati predstavnik Srbije na Evroviziji.

Pevač sa svojim timom saradnika odabrao je da pokuša da se domogne Torina, gde će se u maju održati ovo najprestižnij emuzičko takmičenje, s pesmom „Oskar“, koja je pobrala sve simpatije nakon što je objavljena na Jutjubu.

Čuo je da se smatra glavnim favoritom na pesmi za Evroviziju ’22, što smatra logičnim.

– Drugačije ne bi ni bilo realno. Verovatno zato sto sam najpopularniji od izvođača. E sad kakva je pesma, ukusi su različiti, ima mnogo dobrih izvođača, pa klinaca koji dobro pevaju. Fina je konkurencija – kaže Lukas za „Kurir“ i ističe da nema konkurenciju.

– Čuo sam neke pesme, ali nisam se preterano dao u analizu. Vidim koketiraju sa tim nekim modernim stilom, pa su uvaljali u formu etna. Nije to loše. Mogu da kažem da su pesme Sare Jo i Zorje dobre. Njih sam čuo. Sad da li je to moj stil to je nešto drugo, ali ukusi su različiti. Nije moj fazon, ali muzički je dobro odrađeno – rekao je Lukas i dodao da će, ukoliko ode na Evroviziju, pevati na srpskom jeziku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci