[acf field="pre_title"]

Glumac Miloš Timotijević u ulozi manekena: „Prvi put sam na modnu pistu stao kada sam imao 3 godine!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularni glumac Miloš Timotijević, godnama unazad osvaja glumačku scenu, a pre dva dana je prošetao modnom pistom na reviji ekskluzivnih muških odela Boška Jakovljevića.

Tom prilikom nam je otkrio da to nije prvi put da se susreće s manekenstvom kao profesijom, ali i kako je sada došlo do toga da se pojavi u ulozi manekena.

– Ja sam prvi put na modnu pistu stao kada sam imao tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, te sam posle toga još nekoliko puta bio maneken – rekao je Miloš na početku razgovora, i dodao:

– Pista je takođe scena i u tom smislu podseća na posao kojim se bavim, samo što je glumiti teže nego šetati – istakao je Timotijević, pa se osvrnuo na svoj primarni poziv.

Miloš Timotijević
Miloš Timotijević, foto: ATA images

– Moj posao je za mene veliki izazov, a ovaj iskorak u manekenske vode večeras samo je moja želja da ispoštujem prijatelje koji su poželeli da se pojavim i uveličam reviju. Nadam se da sam u tome uspeo – kaže proslavljeni glumac, i dodaje:

– Ja volim izazove, da nije tako, ne bih se bavio ovim poslom. Za mene je svaka nova uloga veliki izazov i uvek mu se radujem. Na neki način to mi podiže adrenalin i čini da budem bolji – rekao je Timotijević za „Alo.rs“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci