[acf field="pre_title"]

Iva Štrljić se oglasila posle nezgode:“Trenutno se nalazim u bolnici i čekam operaciju!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Iva Štrljić operisana je na klinici za Ortopediju na Banjici nakon što je polomila obe ruke.

Iva je pre nekoliko dana na na snimanju serije doživela nezgodu, a sada se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju.

– Operacija je protekla odlično i sada moram strogo da mirujem. Ležim u bolnici i lekari me paze. Divni su i moram da istaknem da sam u rukama pravih profesionalaca. Još uvek ne znam koliko dugo ću morati da nosim zavoje i gips, ali sada je najvažnije da se što brže oporavim – rekla je glumica.

 Iva Štrljić otkrila kako se oseća nakon operacije
foto:Instagram

Ona je ispričala i kako je došlo do nezgode.

– Trenutno se nalazim u bolnici i čekam operaciju, pošto mora da se operiše jedna ruka, a obe su slomljene. Uprkos svemu tome, ja ću čim se završi operacija odmah ću da nastavim da snimam serije tako sa gipsom. Neću dozvoliti da posao trpi zbog ove situacije. Takve se stvari dešavaju, i ja sam eto u štiklama prelazila preko nekog tepiha i zaglavi mi se štikla u taj tepih i ja da dignem nogu i ona nekako povuče ceo taj tepih, valjda se zapetljao unutra i ja se nekako tu sapletem, krenem da padam na glavu i ja od straha da ne bi pala na glavu stavim ruke ispred sebe i tako slomim ruke – pričala je ona.

toxic/ espresso.co.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci