[acf field="pre_title"]

Jana Todorović o vaspitanju ćerke:„Ako me iznervira…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Jana Todorović bila je gost na promociji novog albuma Tanje Savić, kojim je obeležila dvadesetogodišnjicu svoje muzičke karijere.

Jana se za Kurir prisetila svojik početaka, a potom se dotakla i odnosa sa svojom ćerkom Kristinom Džulijen.

Ona je na početku razgovora istakla da ne može da veruje da je prošlo čitavih 20 godina otkad se Tanja prvi put pojavila na sceni.

– Zaista, kao da je juče bilo. Sećam se, ja sam tada bila u Minhenu i jednom prilikom sam, dok se ona još takmičila u „Zvezdama Granda“, došla u Srbiju i svi su mi rekli: „Jano, jesi li čula kako ona devojka peva tvoju pesmu „Pevačica“!?“ Sada je jedna ispunjena žena i jako sam srećna zbog toga. Mi se i familijarno družimo i posećujemo. Mnogo je volim i moja ćerka je voli. Žao mi je što ona večeras nije tu, ali previše je umorna zbog ispita.

Ona se potom osvrnula da to što je njena naslednica nedavno položila vozački ispit, te istakla da se često svađaju kada je Kristina za volanom.

– Imam „zent“ kada sednem sa njom u kola. Ako me iznervira padne i čupanje, ali stvarno čupanje. Ja želim da je naučim, jer je moj otac bio automehaničar, a i ja sam prošla mnogo kilometara u životu i onda ona meni popuje – rekla nam je Jana i sve nasmejala.

 

toxic.rs/ kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci