[acf field="pre_title"]

Jelena Karleuša iskreno o našem predsedniku Aleksandru Vučiću!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Posle dužeg vremena Jelena Karleuša dala je veliki intervju za Kurir. S njom smo pričali o njenoj muzičkoj karijeri, projektima, privatnom životu, politici i svim drugim stvarima koje zanimaju javnost kada je ona u pitanju.

Očekivano, bila je britka i oštra na jeziku, po čemu je i nadaleko poznata.

Nije se libila ni da otkrije da će glasati za Aleksandra Vučića, iznoseći pritom niz argumenata zašto svoj glas poklanja njemu.

Zdravo, Jelena, želimo ti prijatan povratak u Kurir. Kako bi ti opisala naš odnos poslednjih godina? Jesmo li u ratu ili u miru?

– Povratak? Pa ja imam više naslovnih strana i duplerica u Kuriru nego sve druge javne ličnosti zajedno. Ako se ne varam, imali ste čak i rubriku KARLEUŠA AFERA uz sport, društvo i vremensku prognozu. Možda da se zovete JKurir i da sve bude okej. Što se mene tiče, ja sam u miru sa svakim dok me ne napadne.

l Može li ovaj intervju da bude lula mira i da zakopamo ratne sekire?

– U miru uvek mora da dođe do obostranog pušenja te lule. Što se mene tiče, popušili smo je (smeh).

l Pretpostavljamo da su ti dosadila pitanja o tome kada će novi album, ali ti si pevačica od koje se očekuju nove pesme i hitovi. Pa kad će to biti?

– Verujem i da je vama novinarima muka od tog pitanja, a publika je odavno besna na mene zbog kašnjenja novih pesama. Ni sama sebi ne verujem dok izgovaram reči poput „samo što nije“ i „uskoro“, ali imam poslovni rok do juna da završim sve, tako da sam svakodnevno u studiju. Stvarno. Časna reč.

l Da pređemo na tvoj odnos sa Duškom. U januaru su svi mediji dobili potvrdu iz policije da si prijavila incident između vas dvoje. Ti se nisi oglašavala po tom pitanju, evo sada imaš priliku da kažeš sve što želiš o tome.

– Nisam ni sumnjala da ti je cilj pitanje o Dušku. Tebe moje nove pesme uopšte nisu interesovale! Ha-ha-ha! A zašto vi u Kuriru ne napišete neki lep tekst o Dušku, da se i on odljuti posle svih prostitutki koje ste mu nakačili, pa da i sa njim popuštite onu lulu? Činjenica je da je on izuzetno ljut na sve medije zbog svega što smo porodično poslednjih nekoliko godina o sebi pročitali. Poverenje mora opet da se stekne.

l Nisi se pojavila na davanju iskaza u tužilaštvu pre nekoliko dana. Zbog čega? Da li ćeš se pojaviti na sledećem zakazanom u aprilu?

– Nisam podnela nikakvu krivičnu prijavu, niti primila bilo kakav poziv. Interesantno je da vi iz Kurira imate više informacija nego policija, tužilaštvo i komunalna milicija! Jednom se desilo da sam imala manji saobraćajni udes i pozvala sam policiju na uviđaj. Umesto policije, prvo je stigla ekipa Kurira! Zato apelujem na ovu vlast da angažuje Kurir kao najefikasniji organ za rešavanje problema ili da ovoj državi bar otkrijete tajnu svoje efikasnosti. Narode, kad imate neki problem, pozovite Kurir! Oni će obavestiti policiju i Hitnu pomoć brže i efikasnije nego da čekate da vas centrala prespoji.

l Jesi li pročitala proročanstvo Zorice Marković da ćeš se udati i preseliti u Ameriku? Mnogi su to povezali sa Kanjeom Vestom, koji te je zapratio na Instagramu.

– Čekaj, da li dobro razumem? Proročanstvo Zorice Marković?! Je l’ vi mene zaje*avate ili vam je dosadno u ove jutarnje sate? Videla sam sve to ludilo po društvenim mrežama. Brzo ste zaboravili Duška, čini mi se? Kakav, bre, Kanje, kako udata da se udam? Vi ste svi potpuno ludi. Pa ako vama praćenje na Instagramu znači veza i udaja, onda mi je jasno kako nastaju i tračevi i novinske izmišljotine.

l Kritikuju te da se stalno slikaš polugola i da si u krizi srednjih godina. Kako im odgovaraš na to?

– Slikam se gola jer sam najbolja riba u ovom delu sveta. Takođe sam i najbolje obučena riba u ovom delu sveta. Tako da teorija krize godina pada u vodu. Jer, ako je ovo kriza, onda je to najbolja srpska kriza i najbolji srpski izvozni proizvod, sudeći po pisanju stranih medija.

Veoma si glasna u svojim političkim stavovima i ne libiš se da izneseš šta misliš. Da li ćeš ispuniti svoju građansku dužnost i izaći na glasanje? Ako nije tajna, za koga ćeš da glasaš?

– Hoću, izaći ću i ovog puta da glasam. Za koga ću da glasam? Opozicija? Gde je? Ko je? Ko su ovi ljudi sa Vučićem u trci? Ima li ova zemlja drugu ozbiljnu opciju sem Vučića? U ovom momentu sigurno ne. Majstor je objasnio kako se radi posao. Jesmo li imali vakcine, bolnice? Jesmo. Je l’ se grade putevi, fabrike, škole? Apsolutno. Je l’ imamo strane investitore sa svih krajeva sveta koji sve više ulažu u našu državu? Veoma. Je l’ sposoban? Jeste. Je l’ tamo priča ruski, ovamo kineski, onamo engleski? Priča, brate! Je l’ neko tuče ljude na gej paradi? Ne tuče. Je l’ možete da demonstrirate danima za neki svoj stav, čak i bez najave skupa? Možete. Blokiraj ti, majstore, auto-put u Nemačkoj ili u Americi, pa ćeš videti kako ćeš proći? Zbog svega toga mi se dopada. Da se razumemo, biti predsednik ove zemlje u ovako teškim vremenima je muka. Velika muka. Omča oko vrata. Ne bih nikome to poželela, pogotovo sad. Balansiranje između Istoka i Zapada, u vezi s Kosovom, u ekonomskoj krizi, u pravljenju novog svetskog poretka, gde treba sačuvati našu malu zemlju da ne naje*e kao što je naje*avala decenijama u našoj istoriji. Treba nam mudar politikolog, koji će balansirati između srpskog nacionalizma i realnosti. Onaj koji nas neće voditi u rat, da naša deca gube živote. U tome ne vidim nikoga iz današnje opozicije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci