[acf field="pre_title"]

Jovana Jeremić o prelasku na TV Pink: „Ja sam žena koja ruši i stvara predrasude u Srbiji i regionu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nakon mnogo spekulacija, popularna voditeljka Jovana Jeremić napokon je svima otkrila gde počinje da radi.

Televiziji „Pink“ stiže ozbiljno pojačanje, a Jovana je sada sa ponosom saopštila da je postala deo ružičastog tima. Naime, ona će voditi jutarnji program na TV Pink i sa gledaocima i gostima u studiju prolaziti sve aktuelne teme iz najrazličitijih sfera, od političkih preko društveno značajnih, pa sve do onih zabavnih.

A šta je ono što je presudilo da svoju veoma uspešnu karijeru nastavi upravo na ovoj televiziji, otvoreno je priznala Jovana.

– Posle moje kraće medijske pauze i odluke da se posvetim majčinstvu, do saradnje sa Pinkom je došlo na jedan potpuno neobičan, neobjašnjiv, a vrlo realan način. U prostoriji sam se našla sa dva čoveka, dva Željka Mitrovića, jedan je bio obučen u odelo, pravi biznismen sa konkretnim predlozima i ponudom koja se ne odbija, a drugi je bio neki dečak, nosio je skejt i starke, i bio je vrlo vedrog duha, otvoren i kreativan. Oni su bili blizanci, neki trik je bio u pitanju, ne znam kakav, ali sam sigurna da ih je bilo dvojica. Znam da mi niko neće verovati, ali na to i ova dvojica Željka Mitrovića računaju, došli su sa vizijom koju sam ja odmah prihvatila, jer zajedno čine lice i naličje pobedničke zlatne medalje – istakla je Jeremićeva i dodala:

– Sa druge strane, i ja sam drugačija, žena koja ruši i stvara predrasude u Srbiji i regionu. Energije su se prepoznale i došlo je vreme da se informativni program radi na malo eksplicitniji način sa više životnosti, gde će se čuti glas naroda. Novo vikend jutro na Pinku će od 28. avgusta biti mesto gde će se govoriti o temema o kojima se na drugim mestima ćuti.. Novo vikend jutro bice servis građana Srbije, gde će obični ljudi moći da budu deo programa. Krasiće ga još i goruće političke teme u zemlji i regionu, ali i sve društvene afere biće meta naše obrade. Spremite se – završila je Jovana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci