[acf field="pre_title"]

Kaća Živković o početku karijere: „Nisam imala pare za garderobu…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Da život mladim pevačima nije lak i da je put do zvezda posut trnjem dokaz je i put Katarine Živković. Iako je sada jedna od najtraženijih pevačica i tokom cele godine ima nastupe, a u svojoj dugoj karijeri može da se pohvali sa više hitova, na početku karijere imala je dosta poteškoća.

Ona je u poslednjem intervjuu otkrila sa koliko se poteškoća suočila kada se takmičila u muzičkom šou programu.

-Razredna nije htela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htela da završim školu, ali i da budem u „Zvezdama Granda“ – počela je priču pevačica za „Informer“ i dodala:

– Pošto sam bila kampanjac, uspevala sam da za jednu noć naučim gradivo i dobijem trojku, četvorku, a dosta mi je značila i podrška drugih profesora i drugara iz odeljenja. Ono što nam je bilo najteže jeste da mi nismo imali para za sva moja putovanja u Beograd i nazad u Leskovac, koja su bila česta. Takođe, veliki problem mi je bila i garderoba. Majka i ja smo tražile haljine po čitavom gradu, kao i sponzorstva. Imala sam tremu koja parališe na nastupima. Oduzme mi se celo telo, ne mogu da govorim, o pevanju da ne pričam. Zbog toga sam dala 5% onoga što mogu. Na pitanja iz opšte kulture, koja su bila deo takmičenja, nisam davala tačne odgovore. Nisam znala kako se zovem i prezivam, a ne odgovore na ta pitanja, pa sam se baš izblamirala. Sve je to bilo stresno i traumatično. Kada sam ispala, mislila sam da mi se srušio ceo svet, da za mene nema više života – dodala je Katarina.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci