[acf field="pre_title"]

Kad bi zidovi progovorili: Verica Rakočević otvorila dušu, ovako su je tretirali Veljkovi roditelji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svadba Verice Rakočević i njenog supruga je te 2013. godine bila je glavna tema u svim medijima.

Imajući u vidu da ih deli 35 godina, mnogi su se pitali kako su roditelji Veljka Kuzmančevića prihvatili snajku.

Kako bi jednom za svagda stavila tačku na priče koje kolaju naša najpoznatija modna kreatorka je prilikom gostovanja u emisiji ”Dok anđeli spavaju” otkrila kakav odnos ima sa svekrom i svekrvom.
– Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji.

Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu „ne“ ili „nećeš“.

Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete.

Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca”, misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan.

Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece – ispričala je svojevremeno Verica Rakočević u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Da roditelji Veljka Kuzmančevića nisu pogrešili svedoči i najnovija objava na profilu modne dizajnerke koja je uz zajedničku fotografiju sa suprugom napisala emotivne reči.

– Deset godina smo pešačili, jurili motorom i kamperom kroz život. Sa svom lepotom i teškim trenutcima bio si uvek tu, da me zaustaviš da ne padnem.

Instagram

 

Hvala ti što me nikada nisi zaustavljao nego bio gorivo za dalje. Krecemo da letimo do večnosti. Volim te – poručila je Verica Rakočević.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci