[acf field="pre_title"]

KALINA KOVAĆEVIĆ BILA JE ŽIVOTNO UGROŽENA! Glumica otkrila kroz šta je prošla!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U domu glumice Kaline Kovačević, juče je bio jedan od najveselijih dana u godini. Njena mlađa ćerka Anika, koju je dobila sa Vladimirom Rekovićem, uglednim naučnikom švajcarskog CERN-a, napunila je četiri godine.

Kalina je Aniku rodila dva meseca pre predviđenog termina, te je po njenom dolasku na svet porodica prošla kroz tešku situaciju dok se majka i beba nisu oporavile. Iz tog razloga glumici je Anikin rođendan posebno drag i emotivan dan.

Kalina Kovačević
Foto : Instagram

– Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš dovele su do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj rođendan. Ti si majkin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan, mila moja Anika – napisala je Kalina jednom prilikom na svom Instagram nalogu.

Kovačevićeva je govorila o komplikacijama koje su pratile obe njene trudnoće, te je otkrila da je po Mioninom rođenju glumica bila životno ugrožena:

– Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, šest nedelja provela sam u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer nisam mogla da je dojim budući da sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam doživela kliničku smrt i odreagovala na neki lek, u glavi mi je čitav život prošao kroz slike. Pomislila sam šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost – ispričala je svojevremeno Kalina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci