[acf field="pre_title"]
BUDUĆI PREDSEDNIK?

Kanje Vest ipak u trci za predsednika SAD-a?

"Verujući u Boga, moramo da ispunimo obećanje dato Americi, da ujedinimo naše vizije i izgradimo zajedničku budućnost. Kandidujem se za predsednika Sjedninjenih Država! #2020VISION ," objavio je 4. jula na svom tviter profilu, čime je najavio kandidaturu.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nepredvidiva hip-hop superzvezda Kanje Vest podneo je zahtev Saveznoj izbornoj komisiji i time se kvalifikovao za učešće u predsedničkom glasanju u Oklahomi.

Prema rečima portparola odbora za izbore u Oklahomi, Vest je ispunio rok za mesto na predsedničkim izborima 3. novembra nakon što je platio $35,000.

Pored Vesta, još 2 nezavisna kandidata platili su istu svotu novca kako bi se našli na izbornoj listi: pijanista Džejd Simons i biznismen Bruk Pirs.

„Verujući u Boga, moramo da ispunimo obećanje dato Americi, da ujedinimo naše vizije i izgradimo zajedničku budućnost. Kandidujem se za predsednika Sjedninjenih Država! #2020VISION ,“ objavio je 5. jula na svom tviter profilu čime je najavio kandidaturu.

Uprkos Kanjevom optimizmu, njegov politički san i nije imao puno osnova. NYMag-ov Intelidženser je 14. jula objavio da se njegova kampanja ugasila nakon što je bezuspešno pokušao da se nađe na izborima na Floridi.

U narednom intervjuu objavljenom u Forbsu, Vest je dao neobično predizborno obećanje. Naime, ukoliko postane predsednik, on bi želeo da Bela kuća bude poput izmišljene filmske nacije Vakanda iz poznate Marvelove franšize Blek Panter.

Da li je ovo samo šala ili će se Kanje stvarno upustiti u trku za predsednika SAD-a, za sada možemo samo nagađati. Znamo da ga podržavaju njegova žena Kim Kardašijan i jedan od najuticajnihih ljudi Ilon Mask. Sledeći korak njegov tima je prikupljanje na hiljade potpisa kako bi ispunio uslov.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci