[acf field="pre_title"]

KAO DEVOJČICA! Tijana Dapčević: Tajni recept za elastičnu kožu koja uvek izgleda sveže

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Više od 20 godina pevačica Tijana Dapčević odlazi kod kozmetičara, gde pribegava raznovrsnim tretmanima. U tom pogledu ona obavezno prati trendove i inovativna rešenja koja joj omogućavaju da izgleda negovano i sveže.

Do sada su estetske intervencije Tijane Dapčević bile blage, uglavnom su se odnosile na čišćenje lica, maskice i koktele, ali s godinama sve su invazivnije.

Potpuno je normalno što pop zvezda s pravim znacima starenja menja način na koji se neguje, jer se koža menja, gubi na elastičnosti, dolazi do hiperpigmentacije, stanjivanja i mimičnih bora.

Na svu sreću za svaki od ovih vidova problema danas postoji adekvatan tretman koji i Tijana praktikuje bar jednom mesečno.

Foto : Printscreen Instagram.

Za negu njenog lica, vrata i dekoltea zadužena je kozmetičarka jednog bjuti centra, sa kojom sarađuje dugi niz godina.

Poznaje sve prednosti i mane njene kože i na taj način deluje, a upravo to je recept za dobar i negovan izgled kojim ona može da se pohvali.

Nedavno se pevačica javila pratiocima na Instagramu baš iz pomenutog salona, gde je naznačila tačno šta je sve na svom licu radila.

Estetske intervencije Tijane Dapčević podrazumevale su za početak Hidrafacial, tačnije tretman zahvaljujući kojem se dodatno hidrira i hrani lice, a istovremeno popravlja i tonus.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci