[acf field="pre_title"]

Goran Stojićević Karamela: „Tu prazninu nakon Ksenijine smrti, imaću do kraja života“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Na današnji dan, navršeno je punih 11 godina od tragične smrti jedne od najlepših i najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Ksenije Pajčin, koju je usmrtio njen tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda.

Na beogradskom Novom groblju, okupili su se prijatelji i porodica pokojne pevačice i održali pomen. Goran Stojićević Karamela, jedan od njenih najboljih prijatelja, među prvima je došao i ovoga puta.

Kao i svake godine, posetio je večnu kuću i odao počast, a našoj ekipi Toxic portala, otkrio je kako se on zaista oseća i u kojim trenucima mu je najteže.

– Teško, uvek je teško. Svake godine, ali mi je najteže dan pred. To je baš mučno. Mučno, kada se setite da je sutrašnji dan, dan D koji se desio i koji nikada ne možete da zaboravite. Aposlutno nedostaje, i nedostajaće nekako uvek. Tu prazninu, čovek će imati tokom čitavog života – bio je iskren Goran i dodao šta je ono upečatljivo što je njemu ostalo u sećanju:

Goran Stojićević Karamela: "Tu prazninu nakon Ksenijine smrti, imaću do kraja života"
Goran Stojićević Karamela, foto: Toxic portal

– Ostala mi je njena energija, njen osećaj za sve u životu. Bila je jako osećajna, jako hrabra i moderna devojka, a prvenstveno lepa. Veoma inteligentna, od nje si mogao dobiti mišljenje koje je uvek bilo dobro i uvek se ispostavilo tako, kako je ona rekla.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci