[acf field="pre_title"]

KARLEUŠA POKAZALA SVOJU VILU! Luksuzna nekretnina sa bazenom na Dedinju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler Duško Tošić, imaju sjajne karijere koje su im obezbedile mnogo novca, koji su uložilu u luksuznu vilu na Dedinju gde im se nalazi porodični dom.

Svakako da je za ovakvu nekretninu bila potrebna ozbiljna svota novca, ali i dosta ljubavi kako bi se od luksuzne kuće napravio topao i ugodan dom.

Foto : Instagram

Iako voli luksuz i skupocene stvari, putovanja i krpice, retko govori o tome i pokazuje sve ono na šta troši najviše novca. Takođe, samo nekoliko puta je pokazala unutrašnjost svojih odaja, a sada je ponovo napravila izuzetak i snimila deo svog slobodnog vremena i to ni manje ni više, nego u svom dvorištu.

U prvim kadrovima otkrila je kako izgleda spoljašnjost njene vile u kojoj uživa sa decom, ali i zelenilo koje ulepšava dvorište u kome se nalazi i bazen.

Foto : Instagram

Veliki bazen koji se takođe nalazi u dvorištu u sledećim trenucima bio je u prvom planu kao i prostranost placa na kome pevačica poseduje ovu luksuznu kuću.

Već u sledećem momentu Jelena je pokazala i gde provodi svoje slobodno vreme ali i otkrila kako izgleda deo bašte u prostranom dvorištu koje liči na one iz svetskih magazina.

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci