[acf field="pre_title"]

Katarina Lazić je četiri godine bila sa ovim muškarcem! Zbog Darka ga ostavila, evo šta je on imao da kaže!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazić i pred Bogom je postala supruga Darka Lazića. Oni su se u opštini venčali pre nekoliko meseci, a juče su organizovali crkveno venčanje i svadbu.

Katarina je Darkova ljubav iz tinejdžerskih dana. Nakon raskida svako je otišao na svoju stranu, ali ih je sudbina prošle godine ponovo spojila. U međuvremenu Lazić je bio oženjen koleginicom Anom Sević, s kojom ima ćerku, bip je u vanbračnoj zajednici s Marinom Gagić koja je rodila sina, a verio je koleginicu Barbaru Bobak s kojom veza ipak nije opstala.

 

Katarina je takođe bila u braku. Ona je bila zvanično udata kada je po drugi put ušla u vezu s pevačem. Kada se otkrilo da je ona njegova nova izabranica, za medije se oglasio u tom trenutku njen suprug Đorđe.

On je tada otkrio da su on i Katarina potpisali i predali papire za sporazumi razvod braka nekoliko dana pre nego što je ona započela romansu sa folkerom.

– Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo videli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali predlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana pre nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije – rekao je Đorđe tada i dodao:

– Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put videli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u ceo slučaj nekima je možda donelo korist, ali mojoj porodici i meni donelo je nemir.

 

 

alo/kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci