[acf field="pre_title"]

Kolege i prijatelji potresnim porukama se opraštaju od glumca Marka Živića!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Smrt glumca Marka Živića sve je potresla, a posebno njegove kolege i bliske prijatelje, koji su se do poslednjeg momenta nadali da će glumac pobediti koronavirus.

Na društvenim mrežama svi se emotivnim porukama opraštaju od njega, ali i oglašavaju u medijima.

Glumica Mira Banjac skrhana je zbog smrti glumca koji je preminuo u svojoj 50. godini. Mira je za domaće medije progovorila o ovom tužnom događaju.

– Jao… Kako se bojim telefona svaki put kad pozvoni. Radila sam sa njim „Psi laju vetar nosi“. On je bio sjajan glumac i odličan, duhovit prijatelj. Uvek je na snimanju sa njim bilo jako zanimljivo. Toliko sam se rastužila kad sam čula da je bolestan, ali sam mislila da će se izvući. On je tako zdrav dečko bio i mlad. Mentalno sjajan čovek. Žao mi je. Ja ne mogu više, ne znam šta da vam kažem. Ispraćamo te mlade ljude, a ja ostajem. Strašno. Jako mi je žao, bio je sjajan čovek i glumac. Uvek je bio drugačiji i to mi se dopadalo. Velika žalost – rekla je Mira.

Mira Banjac
Mira Banjac, foto: Ata images

– Čuo sam pre pola sata i nisam želeo da poverujem da je to istina. Jaoj, uh… Ne znam više šta da kažem, ja sam sa njim imao sreće da radim. Na više različitih projekata smo sarađivali. On je bio jedan izuzetno duhovit čovek i bez njega nijedan projekat više neće biti isti. Mnogo mi je žao,ovo je me baš potreslo, mi imamo divne uspomene. Moje saučešće porodici, ovo je za njih najveći gubitak ali i definitivno za naše pozorište – istakao je Bule Goncić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci