[acf field="pre_title"]

Lejdi Gaga i Bredli Kuper ili možda Džeremi Rener?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Lejdi Gaga i Bredli Kuper popunjavali su sadržaje raznih novina i portala pre nekoliko meseci nakon objavljivanja njihovog hit filma, „Zvezda je rođena„.

Tada su kružile glasine da su Lejdi Gaga i Bredli Kuper izlazili. Us Veekli je tvrdio da su, dok je pevačica bila u navodnoj vezi sa Kuperom, postojao i drugi muškarac koji je zainteresovao pevačicu. Navodno je Kuper postao blizak sa Džeremijem Renerom prošle godine.

Ladi Gaga i Džeremi Rener su se navodno često družili prošle godine kada je ona raskinula sa Kristijanom Karinom

Kristijan Karino se nije dobro odnosio prema Lejdi Gagi pred kraj njihove dvogodišnje veze,a ona je dobila veliku podršku Džeremija nedeljama nakon što je raskinula vezu. Postali su jako bliski i stalno su se družili “ – rekao je neimenovani izvor.

Da li je Džeremi Rener upoznao Lejdi Gagu sa svojom ćerkom?

Pre njihovog sastanka u martu prošle godine, bračni par se viđao družio nekoliko dana, kruže glasine da je pevačica upoznala glumčevu ćerku, Avu.

dzeremi rener

„Gaga je provela noć u Džeremijevoj kući, ali je uvek boravila u sobi za goste. On joj je ulivao poverenje, međutim njihova beza je bila isključivo prijateljska i nije se razvila u romansu. Ona ima mnogo više zajedničkih stvari sa Džeremijem nego sa Kristijanom“, rekao je izvor.

Glasine su se raspale

Ipak su ovo su bili samo holivudski tračevi, a njihove izjave jedan su od pokazatelja da ono što se šuška ipak nije istina.

Prošlo je godinu dana od kako je članak objavljen u Us Veekli-ju. Dok Lejdi Gaga ovih dana daje svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa, podstičući svoje fanove da steknu naviku nošenja maski, još uvek nije potvrdila sve ove glasine. Džeremi Rener takođe nije potvrdio takvu vezu. Izvori nikad nisu ispisani imenom i prezimenom i Lejdi Gaga se nikada nije viđala ni sa Bredli Kuperom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci