[acf field="pre_title"]

Lepa Brena dobija svoj hotel na moru sa šest zvezdica: Gradi ga Švajcarski milioner!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Lepa Brena dobila je ponudu koja se ne odbija tek tako. U domaćim medijima priča se da je najveća balkanska zvezda, već godinama inspiracija milioneru iz Srbije.

Milioner poslednjih 80 godina živi u Švajcarskoj, a on je predložio da mu ustupi pravo da taj kompleks nosi naziv po njenom nadimku. Zidanje ovog objekta uskoro počinje na Crnogorskom primorju, i to na njegovoj dedovini s majčine strane u Perastu.

Prema saznanjima, hotel će kompletno biti uređen po svetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac. Samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene. On toliko ceni i poštuje našu muzičku divu da će u objekat da uloži čak tri miliona evra.

Hotel će imati šest zvezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata. Iz njene sobe je planiran pogled na ovaj deo zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati „Brenin kutak“. Inače, kako se piše, na svakom spratu u hodnicima će biti pevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci