[acf field="pre_title"]
VELIKA LJUBAV PREMA ZIMSKIM SPORTOVIMA

Lidija Vukićević: “Uvek sam bila avanturističkog duha”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naše poznate ličnosti trude se da svoje slobodno vreme koriste na što bolji način. Neki su u Beogradu pa traže načine da se zabave, a neki pak koriste da otputuju. Glumica Lidija Vukićević se uputila na Jahorinu kako bi iskoristila odmor, ali i da uživa sa prijateljima. Osim odmaranja u spa centru, prepustila se i skijanju.

“Skijanje je moja velika ljubav, vozim i motorne sanke na snegu. Skije sam inače kupila baš za crne staze i uživam da ih vozim tuda. Uvek sam bila avanturističkog duha. Meni znači taj adrenalin”- rekla je Lidija za “Blic” i otkrila gde je stekla fizičku spremnost:

“Neko sam ko je od malih nogu negovao sportski duh i postoje dve stvari koje su bile ključne za moje sadašnje rezultate. U srednjoj školi sam na takmičenju u trci na 100 metara imala najbolje vreme u svim beogradskim školama, a kasnije sam na fakultetu dramskih umetnosti bila jedina koja je u poslednjih 10 godina kod profesora Popova imala desetku”.

Takodje, istakla je i koje su joj želje u ovoj novoj godini.

“Nisam čovek bez želja, ali mi je najvažnije zdravlje. Možda bih u ovoj godini poželela da imamo više mira u celoj državi, što se tiče ove korone, kao i širom sveta”- kaže glumica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci